Openheid en transparantie staan centraal

Waar staat ons kantoor nu eigenlijk voor en hoe gebeurt bij ons de aanpak van klanten ? In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk terug te kunnen vallen een specialist met kennis van zaken.

 

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar werken wij samen met een groot aantal maatschappijen. Hierdoor kunnen wij u altijd het meest geschikte product aanbieden. En omdat wij geen bindingen of verplichtingen hebben tegenover onze partnermaatschappijen, zullen wij ook volledig uw kant kunnen kiezen in geval van schade.

 

Openheid en transparantie zijn aspecten zijn die dan ook centraal staan in onze relatie met u als klant. We onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor u een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard aangepast aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf. Deze totaalaanpak biedt enkel maar voordelen. In de eerste plaats voor u als klant want met het centraliseren van al u verzekeringspolissen wordt vermeden dat er dubbele dekkingen/verzekeringen ontstaan en te veel betalen niet aan de orde is. Ook heeft u in geval van bundeling maar één enkel aanspreekpunt nodig waar u terecht kan voor uw volledige verzekeringsportefeuille. Een totaalklant geeft ons de mogelijkheid zijn dossier optimaal op te volgen en te wijzigen waar nodig, zonder te moeten vrezen dat deze klant ëeldersí voor hetzelfde verzekerd zal zijn.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 089 70 20 54 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.